PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Barszcz ukraiński z ziemniakami (400 ml); II Kasza (120 g), pulpety w sosie koperkowym (130 g), |
WTOREK |
Obiad I Zupa klafiorowa z zieminiakami i zielniną (400 ml); II Łazanki z kapustą, kiełbasą i pieczarkami (250 g), sok (200 ml); III Serek owocowy (1 szt.) |
ŚRODA |
Obiad I Zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), ryba panierowana (100 g), |
CZWARTEK |
Obiad I Zalewajka z ziemniakami (400 ml); II Makaron (200 g), gulasz wieprzpwy (130 g), ogórek (1 szt.), sok (200 ml); III Owoc - mandarynka (1 szt.) |
PIĄTEK |
Obiad I Kapuśniak z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml), chleb wieloziarnisty; II Kluski leniwe z masłem (240 g), sok (200 ml); III Jogurt owocowy (1 szt.) |