PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa z fasolki szparagowej z ziemniakami (400 ml); II Ryż (100 g), schab w warzywach (100 g), kompot (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Kluski śląskie (100 g), gulasz z wołowiny (100 g), ogórek kwaszony (1 szt.), |
ŚRODA |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), udko pieczone (150 g), warzywa z wody (100 g), kompot (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Krupnik z ziemniakami, mięsem i zieleniną (400 ml); II Pierogi z owocami (140 g), kompot (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Ryżanka z mięsem i zieleniną (400 ml); II Fasolka po bretońsku (200 g), chleb (100 g), herbata (200 ml). |