PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml), chleb; II Pierogi z serem (100 g),kompt (200 ml), Serek owocowy (1 szt.) |
WTOREK |
Obiad I Zupa koperkowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), brynzol drobiowy (100 g), sałata z jogurtem (100 g), owoc - śliwka; |
ŚRODA |
Obiad I Zupa pieczarkowa z makaronem (400 ml); II Ziemniaki (100 g), wątróbka drobiowa (100 g), surówka z czerwnej kapusty (100 g), |
CZWARTEK |
Obiad I Krupnik z ziemniakami, mięsem i zieleniną (400 ml); II Kluski leniwe (140 g), kompot (200 ml), owoc - pomarańcza |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniakami (400 ml); II Makaron z serem (140 g), kompot (200 ml), owoc - jabłko. |