PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Pierogi z mięsem (140g), kompot (200 ml), jogurt owocowy (1 szt.); |
WTOREK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Spaghetti z mięsem (240 g), sok (200 ml), owoc - banan; |
ŚRODA |
Obiad I Zupa grochowa z ziemniakami (400 ml); II Kasza (200 g), pulpety w sosie grzybowym (240 g), ogórek (1 szt.), |
CZWARTEK |
Obiad I Barszcz biały z ziemniakami i kiełbasą (400 ml); II Manna z sokiem (200 g), owoc - winogrono zielone; |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), ryba panierowana (100 ml), surówka z kwaszonej kapusty (100 g), |