PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Barszcz biały z ziemniakami i porcj kiełbasy (400 ml), chleb; II Rożek francuski (1 szt.), herbata (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), potrawka z kurczaka (100 g), sałata ze śmietaną (1 szt.), |
ŚRODA |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami (400 ml); II Makaron (100 g), gulasz (100 g), ogórek (1 szt.), kompot (200 ml); III "Chrupiące jabłuszko" (1 szt.) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), kotlet mielony (100 g), mizeria (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Frytki (100 g), udko (120 g), surówka z czerwonej kapusty (100 g), kompot (200 ml). |