PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa szczawiowa z jakiem i ziemniakami (400 ml); II Naleśniki z serem (150 g), kompot (200 ml); III Jogurt "Fantazja" - 1 szt. |
WTOREK |
Obiad I Zupa brokułowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Ziemiaki (100 g), kotlet mielony (100 g), sałata z śmietaną (100 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Młoda kapusta (100 g), kluski łyżką kładzione (100 g), kompot (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Krupnik z zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), żeberko w sosie (100 g), mizeria (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Barszcz ukraiński z ziemniakami (400 ml); II Pizzerinka - 1 szt., herbata (200 ml). |