PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Barszcz biały z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml), chleb (100 g); II Kluski leniwe (200 g), kompot (200 ml); III Serek homogenizowany - 1 szt. |
WTOREK |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), potrawka drobiowa (130 g), marchewka z groszkiem (100 g), |
ŚRODA |
Obiad I Ryżanka z zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), brynzol drobiowy (100 g), fasolka szparagowa (100 g), |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami i pulpetem (400 ml); II Pierogi z serem (150 g), kompot (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa fasolowa z ziemniakami (400 ml); II Ryż (100 g), schab pieczony (100 g), warzywa z wody (100 g), kompot (200 ml). |