PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Barszcz ukraiński z ziemniakami (400 ml), chleb (100 g); II Kluski łyżką kładzione (200 g), kompot (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami (400 ml); II Kasza (100 g), gulasz z wołowiny (130 g), ogórek konserwowy (1 szt.), |
ŚRODA |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami (400 ml); II Hod - dog (1 szt.) kompot(200 ml); III "Chrupiace jabłuszko"; |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniakami (400 ml); II Makaron z serem (150 g), kompot (200 ml); III "Chrupiące jabłuszko" |
PIĄTEK |
Obiad I Krupnik z zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), ryba panierowana (100 g), surówka z kwaszonej kapusty (100 g), |