PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem (400 ml); II Makaron z serem (130 g), kompot(200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa fasolowa z ziemniakami (400 ml); IISpagetti z sosem pomidorowo - pieczarkowo - mięsnym (200 g) III Banan (1 szt.); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Frytki (100 g), udko pieczone (100 g), surówka z białej kapusty (100 g), |
CZWARTEK |
Obiad I Krupnik z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), ryba panierowana (100 g), surówka z kwaszonej kapusty (100 g), kompot (200 ml); III Serek homogenizowany (1 szt.); |
PIĄTEK |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), potrawka drobiowa (100 g), warzywa z wody (100 g), |