PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Barszcz biały z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml); II Rożek francuski (1 szt.), herbata (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa owocowa z makaronem (400 ml); II Kasza jęczmienna (100 g), bitki wieprzowe (130 g), ogórek konserwowy (1 szt.), |
ŚRODA |
Obiad I Zupa buraczkowa z ziemniakami (400 ml); II Pizzerinka (1 szt.) herbata (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Ryż (100 g), schab pieczony (100 g), buraczek z jabłkiem (100 g), kompot (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Ryżanka z mięsem i zieleniną (400 ml); II Fasolka po bretońsku (240 g),chleb (100 g), herbata (200 ml); III Jogurt "Fantazja" (1 szt.) |