PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Biały barszcz z ziemniakami i kiełbasą (400 ml); II Pizzerinka (1 szt.), herbata (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Kluski śląskie (100g), gulasz z wołowiny (100 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa buraczkowa z ziemniakami (400 ml); II Hod-dog (1 szt.), herbata (200 ml) III Jogurt "Fantazja" |
CZWARTEK |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), udko (100 g), buraczek z jabłkiem (100 g), kompot (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami (400 ml); II Placuszki z jabłkiem i dżemem (100 g), kisiel do picia (200 ml). |