PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Krupnik z ziemniakami, mięsem i zieielnią (400 ml); II Racuchy (1 szt.), herbata (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100g), kotlet mielony (100 g), marchewka z groszkiem (130 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa pieczarkowa z makaronem (400 ml); II Ziemniaki (200 g), filet z kurczaka (130 g) surówka z białej kapusty (100 g), kompot (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Kopytka (100 g), bigos (100 g), kompot (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami (400 ml); II Manna z sokiem (100 g); III Rożek francuski (1 szt.). |