PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml), chleb; II Rurka francuska (1 szt.), herbata (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Kasza (100 g), pulpety w sosie grzybowym (100 g), ogórek (1 szt.), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Krupnik z zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), żeberko w sosie (130 g), surówka z białej kapusty (100 g), kompot (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Ryżanka z zieleniną (400 ml); II Fasolka po bretońsku (100 g), chleb, herbata (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z zimniakami i zieleniną (400 ml); II Pierogi z owocami (100 g), kompot (200 ml). |