PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem (400 ml); II Kluski łyżką kładzione z cukrem (240 g), komot (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa owocowa z makronem (400 ml); II Ziemniaki (100 g), wątróbka drobiowa (130 g), surówka z kwaszonej kapusty (100 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), kotlet mielony (100 g), marchewka z jabłkiem (100 g), sok (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Grochówka z ziemniakami i kiełbasą (400 ml); II Ryż (100 g), sos słodko - kwaśny (100 g), sok (200 ml), banan (1 szt); |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zielniną (400 ml); II Kluski na parze (100 g), kompot (200 ml); III Jogurt "Fantazja" - 1 szt; |