PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Barszcz biały z ziemniakami (400 ml) i porcją kiełbasy (100 g), chleb (100 g); II Manna z sokiem (240 g); |
WTOREK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Kluski śląskie (200 g), gulasz wieprzowy (130 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), kotlet mielony (100 g), marchewka z jabłkiem (100 g), sok (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Kasza (130 g), bitki wieprzowe (130 g),ogórek (1 szt.), kompot (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami (400 ml); II Kluski leiwe z cukrem (200 g), kompot (200 ml) III "Chrupiące jabłuszko" - 1 szt. |