PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z ziemniakami (400 ml) i porcją kiełbasy (100 g), chleb (100 g); II Pierogi z zserem (240 g), kompot (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g) kotlet schabowy (100 g), surówka z białej kapusty (130 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Makaron z serem (240 g),sok (200 ml) III Serek homogenizowany (1 szt.) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Ryż (100 g), schab pieczony (100 g), warzywa z wody - fasolka, marchewka (100 g), kompot (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Ryżanka z zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g) ryba panierowana (100 g), surówka z kwaszonej kapusty (100 g), kompot (200 ml). |