PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Barszcz biały z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml), chleb (100 g); II Manna z sokiem (200 ml); III Rurka francuska (1 szt.) |
WTOREK |
Obiad I Zupa owocowa z makaronem (400 ml); II Ziemniaki (200 g) ala'gołąbek (130 g), kompot (200 ml) |
ŚRODA |
Obiad I Grochówka z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml); II Naleśniki z dżemem (130 g),sok (200 ml) III Kefir naturalny (1 szt.) |
CZWARTEK |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), udko pieczone (100 g), surówka z białej kapusty (100 g), kompot (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami (400 ml); II Ryż z sosoem słodko-kwaśnym (240 g), kompot (200 ml). |