PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z zmieniakami (400 ml), chleb (100 g); II Pączek (1 szt.), herbata (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa buraczkowa z ziemniakami (400 ml); II Pierogi z serem (240 g), kompot (200 ml), jogurt (1 szt.) |
ŚRODA |
Obiad I Barszcz ukraiński z ziemniakami (400 ml); II Ryż (120 g), schab pieczony (100 g), buraczek z jabłkiem (130 g), sok (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pieczarkowa z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), filet z kurczaka (100 g), warzywa z wody (fasolka szparagowa, kalafior, marchewka - 100 g), kompot (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa fasolowa z ziemniakami (400 ml); II Kopytka (200 g), bigos (130 g), kompot (200 ml). |