PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Pierogi z mięsem (240 g), kompot (200 ml), mandarynka (1 szt.); |
WTOREK |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), potrawka (130 g), surówka z czerownej kapusty i jabłka (100 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Kasza (120 g), gulasz wieprzowy (130 g), ogórek (1 szt.), sok (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Ryżanka z mięsem i zieleniną (400 ml); II Fasolka po bretońsku (240 g), chleb, herbata (200 ml), serek homogenizowany (1 szt.); |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ryżem i ziemniakami (400 ml); II Ziemniaki (200 g), ryba panierowana (100 g), surówka z kiszonej kapusty (130 g), kompot (200 ml). |