PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem (400 ml); II Kasza (120 g), gulasz (130 g), ogórek (1 szt), kompot (200 ml), chrupiące jabłuszko; |
WTOREK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami (400 ml); II Ryż (100 g), schab pieczony (150g), fasolka szparagowa (100 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), udko (130 g), warzywa z wody (100 g), sok (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pieczarkowa z makaronem (400 ml); II Bułka z serem, "Mikołaj" - świąteczny upominek; |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem (400 ml); II Ziemniaki (200 g), ryba panierowana (100 g), surówka z kiszonej kapusty (100 g), kompot (200 ml). |