PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml), chleb; II Pizzerinka (1 szt.), kompot (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa pomidorowa z ryżem (400 ml); II Ziemniaki (200 g), kotlet mielony (100g), marchewka z jabłkiem (100 g), sok (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Grochówka z ziemniakami i kiełbasą (400 ml), chleb; II Placuszki z jabłkiem (250 g), kompot (200 ml), serek homogenizowany (1 szt.); |
CZWARTEK |
Obiad I Ryżanka z mięsem i zieleniną (400 ml); II Kopytka (200 g), bigos (130 g), kompot (200 ml); |
PIĄTEK |
Obiad I Barszczyk czerwony z pierożkami (400 ml); II Ziemniaki (200 g), kotlet z jajka (100 g), surówka z porów i marchewki (100 g), kompot (200 ml). |