PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml), chleb II Kluski łyżką kładzione (240 g), kompot (200 ml) |
WTOREK |
Obiad I Ryżanka z zieleniną (400 ml) II Kluski śląskie z gulaszem (240 g), ogórek (1 szt.), sok (200 ml) |
ŚRODA |
Obiad I Barszcz ukraiński z ziemniakami (400 ml) II Krokiety z mięsem (250 g), kompot (200 ml) III Jogurt owocowy (1 szt.) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml) II Kasza jęczmienna (200 g), pulpety w sosie (130 g), ogórek (1 szt.), kompot (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem (400 ml) II Ziemniaki (200 g), kotlet z ryby (100 g), surówka z kwaszonej kapusty (100 g), kompot (200 ml) |