PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa szczawiowa z ziemniakami i jajkiem (400 ml) II Kluski leniwe z serem (240 g), kompot (200 ml) |
WTOREK |
Obiad I Krupnik z zieleniną (400 ml) II Ziemniaki (200 g), kotlet mielony (100 g), marchwka z groszkiem (130 g), kompot (200 ml) |
ŚRODA |
Obiad I Barszcz czerwony z ziemniakami (400 ml) II Sphagetti z sosem pomidorowym i mięsem (250 g), kompot (200 ml) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną (400 ml) II Frytki (200 g), udko pieczone (130 g), buraczek z jabłkiem (100 g), kompot (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa owocowa z makaronem (400 ml) II Ziemniaki (200 g), ryba panierowana (100 g), sałatka naddunajska (100 g), kompot (200 ml) |