PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem (400 ml), II Ziemniaki (200g), kotlet mielony (100g), surówka z czerwonej kapusty(100g), kompot (200 ml) |
WTOREK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami i pulpecikiem (400 ml), chleb II Kasza manna z sokiem (240g), kompot (200 ml) |
ŚRODA |
Obiad I Zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną (400 ml) II Ziemniaki (200 g), wątróbka drobiowa (100 g), surówka z kiszonej kapusty (100g), kompot (200 ml) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami mięsem i zieleniną (400 ml) II Pierogi z serem (250 g), sok (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Flaczki (400 ml), bagietka II Pizzerinka (200 g) herbata (200 ml) |