PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z kiiszonej kapusty z zmieniakami i kiełbasą (400 ml), chleb II Makaron z serem (240 g), kompot (200 ml) |
WTOREK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml) II Kasza 120 g, pulpety w sosie własnym (130 g), ogórek kwaszony, kompot (200 ml) |
ŚRODA |
Obiad I Rosół drobiowy z makaronem i zieleniną (400 ml) II Ziemniaki (200 g), potrwawka z kurczaka (130 g), kompot (200 ml), banan (1 szt) |
CZWARTEK |
Obiad I Żurek z ziemniakami i kiełbasą (400 ml), chleb II Naleśniki z dżemem (240 g), kisiel do picia (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami (400 ml) II Ryż (200 g), karkówka w sosie własnym (130 g), kompot (200 ml) |