PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Krupnik z ziemniakami i zieleniną (400 ml) II Pierogi z mięsem (250 g), kompot (200 ml) |
WTOREK |
Obiad I Żurek z ziemniakami (400 ml) i porcją kiełbasy (80 g), chleb II Placuszki z jabłkiem (240 g), sok (200 ml) |
ŚRODA |
Obiad I Rosół z lanym cistem i zieleniną (400 ml) II Frytki (200 g), udko pieczone (130 g), surówka z kapusty (100 g), sok (200 ml) |
CZWARTEK |
Obiad I Kapusniak ze słodkiej kapusty (400 ml) II Ryż (200 g), schab pieczony (130 g), bukiet warzyw z wody (100 g), kompot (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa ziemniaczan z zieleniną (400 ml) II Fasolka po bretońsku (200 g), chleb, herbata (200 ml) |