PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa pieczarkowa z kaszą (400 ml) II Pierogi z serem (250 g), kompot (200 ml) |
WTOREK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami, mięsem i zieleniną (400 ml) II Gulasz wieprzowo - pieczarkowy z kluskami śląskimi (250 g), sok (200 ml) |
ŚRODA |
Obiad I Zupa grochowa z ziemniakami i kiełbasą (400 ml), chleb (100 g) II Pizzerinka (200 g), herbata(200 ml) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z ryżem, mięsem i zieleniną (400 ml) II Ziemniaki (200 g), kotlet mielony (130 g), mizeria (200 g) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami, mięsem i zieleniną (400 ml) II Kopytka (200 g), bigos (130 g), kompot (200 ml) |