PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z kiszonej kapusty z ziemniakami (400 ml), porcją kiełbasy (70 g), chleb II Manna z sokiem (250 g) |
WTOREK |
Obiad I Krupnik z ziemniakami, mięsem i zieleniną (400 ml) II Gulasz wieprzowy z makaronem (250 g), ogórek kwaszony (100 g), sok (200 ml) |
ŚRODA |
Obiad I Zupa buraczkowa z ziemniakami (400 ml) II Ryż (120 g) sos słodko - kwaśny (130 g), kompot (200 ml) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa górkowa z ziemniakami (400 ml) II Kasza (120 g), pulpety w sosie grzybowym (130 g), buraczek z jabłkiem (100 g), sok (200 ml) |
PIĄTEK |
Obiad I Ryżanka z mięsem i zieleniną (400 ml) II Ziemniaki (200 g), żeberko w sosie (130 g), surówka z kapusty pekińskiej (100 g), kompot (200 ml) |