DZIEŃ TYGODNIA |
OBIAD |
PODWIECZOREK(oddziały przedszkolne) |
PONIEDZIAŁEK 25 III 2024 |
I Zupa pomidorowa z ryżem i zieleniną II Fasolka po bretońsku III Herbata |
Chleb mieszany z masłem, pasztet drobiowy, ogórek zielony, herbata owocowa |
WTOREK 26 III 2024 |
I Biały barszcz z ziemniakami i porcją kiełbasy, chleb II Pierogi z mięsem III Sok malinowy |
Bułka maślana, herbata malinowa |
ŚRODA 27 III 2024 |
I Zupa brokułowa z ryżem II Makaron, gulasz w sosie własnym III Sok pomarańczowy |
Bułka mieszana z masłem, biały serek" Almette", herbata cytrynowa |
CZWARTEK |
I-------------------------------------- |
----------------------------------------- |
PIĄTEK |
I-------------------------------------- |
------------------------------------------ |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten ( pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców. W jego skład wchodzą: truskawki, maliny, czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie.