DZIEŃ TYGODNIA |
OBIAD |
PODWIECZOREK(oddziały przedszkolne) |
PONIEDZIAŁEK 30 X 2023 |
I Barszcz biały z porcją kiełbasy , chleb II Kasza manna z sokiem malinowym III Sok owocowy
|
Chleb mieszany z masłem, pasztet drobiowy, ogórek zielony, herbata owocowa |
WTOREK 31 X 2023 |
I Krupnik z warzywami i natką pietruszki II Ryż, filet z kurczaka w sosie słodko - kwaśnym III Sok wiśniowy |
Ciasto drożdżowe, jogurt owocowy, herbata cytrynowa |
ŚRODA |
I |
|
CZWARTEK |
I |
|
PIĄTEK |
I |
|
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten ( pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców. W jego skład wchodzą: truskawki, maliny, czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie.