DZIEŃ TYGODNIA |
OBIAD |
PODWIECZOREK(oddziały przedszkolne) |
PONIEDZIAŁEK 5 VI 2023 |
I Kapuśniak z ziemniakami i porcją , kiełbasy II Makaron z białym serkiem i masełkiem III Sok malinowy |
Bułka mieszana z masłem, pasztet drobiowy, pomidor, herbata cytrynowa |
WTOREK 6 VI 2023 |
I Zupa jarzynowa z ziemniakami i warzywami II Ryż, pulpety w sosie koperkowym III Sok wieloowocowy |
Mus owocowy, biszkopty, herbata owocowa |
ŚRODA 7 VI 2023 |
I Zupa fasolowa z ziemniakami i warzywami II Placuszki z jabłkiem III Sok malinowy |
Rogal z masłem, dżem truskawkowy, herbata malinowa |
CZWARTEK |
I BOŻE CIAŁO |
--------------- |
PIĄTEK |
I ----------------------------- |
---------------- |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten ( pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców. W jego skład wchodzą: truskawki, maliny, czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie.