|
OBIAD |
PODWIECZOREK |
PONIEDZIAŁEK |
|
|
WTOREK |
|
|
ŚRODA 1 IX 2021 |
I. Zupa pomidorowa z ryżem, warzywami i zieleniną 300ml. II. makaron 100g, gulasz 100g, ogórek kwaszony 80g. III. Kompot wieloowocowy 200ml. A: 1,3,7,9 |
Serek homogenizowany - 1 szt. Biszkopty bez cukru. |
CZWARTEK 2 IX 2021 |
I. Grochówka z ziemniakami i kiełbasą 300ml. II. Kluski leniwe z cukrem i masełkiem 100g. III. Kompot wieloowocowy 200ml. IV. Banan. A: 1,3,7,9 |
Rurka waflowa. Soczek"Kubuś" 200ml. owocowo-warzywny 1 szt. |
PIĄTEK 3 IX 2021 |
I. Zupa brokułowa z ryżem, warzywami i zieleniną 300ml. II. Ziemniaki 100g, paluszki rybne 100g, surówka z kwaszonej kapusty 100g. III. Sok malinowy 200ml. IV. Jabłko. A: 1,3,7,9 |
Chałka z masłem, herbata, banan. |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten ( pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców. W jego skład wchodzą: truskawki, maliny, czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie.