PONIEDZIAŁEK 31 V 2021 |
I. Biały barszcz z ziemniakami, warzywami i porcją kiełbasy 300ml, chleb. A: 1,3,7,9 |
WTOREK 1 VI 2021 |
DZIEŃ DZIECKA - obiad dla wszystkich uczniów II. frytki, filet drobiowy, sok truskawkowy, lody. |
ŚRODA 2 VI 2021 |
I. Krupnik z warzywami i zieleniną 300ml A: 1,3,7,9 |
CZWARTEK |
I -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
PIĄTEK |
I -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców.
W jego skład wchodzą: truskawki, maliny,czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.