PONIEDZIAŁEK 24 V 2021 |
I. Zupa kalafiorowa z ziemniakami, warzywami i zieleniną 300ml A: 1,3,7,9 |
WTOREK 25 V 2021 |
I. Zupa pomidorowa z makaronem i zieleniną 300ml A: 1,3,7,9 |
ŚRODA 26 V 2021 |
I. Zalewajka z ziemniakami, warzywami i kiełbasą 300ml A: 1,3,7,9 |
CZWARTEK 27 V 2021 |
I. Zupa ogórkowa z ziemniakami,warzywami i natką pietruszki 300ml A: 1,3,7,9 |
PIĄTEK 28 V 2021 |
I. Ryżanka z warzywami i zieleniną 300ml A: 1,3,4,7,9 |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców.
W jego skład wchodzą: truskawki, maliny,czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.