PONIEDZIAŁEK 17 V 2021 |
I. Kapuśniak z ziemniakami, warzywami i porcją kiełbasy 300ml. Chleb. A: 1,3,7,9 |
WTOREK 18 V 2021 |
I. Rosół z makaronem i zieleniną 300ml A: 1,3,7,9 |
ŚRODA 19 V 2021 |
I. Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną 300ml A: 1,3,7,9 |
CZWARTEK 20 V 2021 |
I. Zupa fasolowa z ziemniakami i warzywami 300ml A: 1,3,7,9 |
PIĄTEK 21 V 2021 |
I. Krupnik z ziemniakami, warzywami i zieleniną 300ml A: 1,3,4,7,9 |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców.
W jego skład wchodzą: truskawki, maliny,czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.