PONIEDZIAŁEK 3 V 2021 |
I -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
WTOREK 4 V 2021 |
I. Kapuśniak z ziemniakami, warzywami i porcją kiełbasy 300ml A: 1,3,7,9 |
ŚRODA 5 V 2021 |
I. Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną 300ml A: 1,3,7,9 |
CZWARTEK 6 V 2021 |
I. Zupa pieczarkowa z makaronem, warzywami i zieleniiną 300ml A: 1,3,7,9 |
PIĄTEK 7 V 2021 |
I. Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną 300ml A: 1,3,4,7,9 |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców.
W jego skład wchodzą: truskawki, maliny,czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.