PONIEDZIAŁEK 26 IV 2021 |
I.Zupa ogórkowa z ziemniakami, warzywami i natką pietruszki 300ml |
WTOREK 27 IV 2021 |
I. Zupa fasolowa z ziemniakami, warzywami i kiełbasą 300ml |
ŚRODA 28 IV 2021 |
I. Rosół z makaronem i zieleniną 300ml |
CZWARTEK 29 IV 2021 |
I. Zupa buraczkowa z ziemniakami i cebulką 300ml |
PIĄTEK 30 IV 2021 |
I. Zupa pomidorowa z ryżem, warzywami i zieleniną 300ml |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, śmietana, zboża zawierające gluten (pszenica, jęczmień, żyto, owies, orkisz), ryby, kakao, cytrusy, orzechy.
Z przyczyn niezależnych od stołówki jadłospis może ulec zmianie. Kompot wykonujemy z owoców i mieszanek owoców.
W jego skład wchodzą: truskawki, maliny,czarna porzeczka, aronia, wiśnie, śliwki i jabłka.