PONIEDZIAŁEK 11 VI 2018 |
I. Krupnik z ziemniakami, warzywami i zieleniną 300ml. II. Makaron z truskawkami 150g. Sok jabłkowo-gruszkowy 200ml. III. Ciasteczko zbożowe 1 szt. |
WTOREK 12 VI 2018 |
I. Kapuśniak z młodej kapusty z ziemniakami, warzywami i zieleniną 300ml. II. Ryż 100g, filet z warzywami w sosie pomidorowym 150g, sok truskawkowy 200ml. |
ŚRODA 13 VI 2018 |
I. Zupa kalafiorowa z ziemniakami, warzywami i zieleniną 300ml. II. Kasza 100g, bitki w sosie 100g, sałata ze śmietaną 100g. Sok wiśniowy 200ml. |
CZWARTEK 14 VI 2018 |
I. Zupa truskawkowa z makaronem 300ml. II. Młode ziemniaki z koperkiem 100g, kotlet schabowy 100g, mizeria 200ml. III. Napój "Warerrr" owocowoa - 1 szt. |
PIĄTEK 15 VI 2018 |
I. Ryżanka z warzywami i zieleniną 300ml. II. Młode ziemniaki z koperkiem 100g, ryba panierowana 100g, surówka z młodej kapusty 100g, sok wieloowocowy 200ml. III. Serek "Danio" owocowy 1 szt. |
Alergeny występujące w menu: mleko, jaja, miód, mąka, seler, śmietana, zboża zawierające gluten (pszenica,jęczmień, żyto, owies, orkisz) ryby, kakao,cytrusy, orzechy.
W jadłospisie mogą nastąpić zmiany.