PONIEDZIAŁEK |
I Zupa ogórkowa z ziemniakami i warzywami (300 ml); II Pierogi z mięsem (100 g), kompot (200 ml); III Owoc |
WTOREK |
I Zupa pomidorowa z ryżem i natką pietruszki (300 ml); II Makaron z gulaszem wieprzowym (100 g), ogórek kwaszony, kompot (200 ml); |
ŚRODA |
I Krupik z kaszą, warzywami i natką pietruszki (300 ml): II Ziemniaki z koperkiem, filet drobiowy (100 g), warzywa z wody, kompot (200 ml); |
CZWARTEK |
I Zupa kalafiorowa z ziemniakami, warzywami i natką pietruszki (300 ml); II Ziemniaki z koperkiem, ryba smażona (100 g), surówka z kwaszonej kapsuty, kompot (200 ml); |
PIĄTEK |
I Kapuśniak z zmieniakami, warzywami i porcją kiełbasy (300 ml); II Kluski leniwe (150 g), kompot (200 ml) III Serek "Danio" |