PONIEDZIAŁEK |
I Barszcz ukraiński z ziemniakami, warzywami i natką pietruszki (300 ml); II Naleśniki z serem (150 g), kompot (200 ml); |
WTOREK |
I Zupa brokułowa z ryżem, warzywami i natką pietruszki (300 ml); II Ryż (100 g), sos słodko-kwaśny z filetem z kurczaka i warzywami III Owoc |
ŚRODA |
I Rosól z makaronem i natką pietruszki (300 ml); II Ziemniaki z koperkiem (100 g), udko pieczone (100 g), surówka z czerwonej i białej kapusty z jabłkiem, kompot (200 ml); |
CZWARTEK |
I Zalewajka z ziemniakami (300 ml); II Kasza (100 g), pulpety w sosie pieczaekowym, kompot (200 ml); III Owoc |
PIĄTEK |
I Zupa ryżanka z warzywami i natką pietruszki (300 ml); II Ziamniaki z koperkiem, ryba smażona (100 g), surówka z kwaszonej kapusty (100 g), kompot (200 ml). |