PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną (300 ml) //seler, śmietana//; II Makaron z sosem mięsnym (200 g), ogórek kwaszony (1 szt.) sok 'Kubuś" (1 szt.); |
WTOREK |
Obiad I Zupa pieczarkowa z kaszą, warzywami i zieleniną (300 ml) //seler, śmietana//; II Fasolka po bretońsku (200 g), chleb wieloziarnisty, herbata (200 ml); III Ciastko zbożowe z owocami (1 szt.); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem, warzywami i zielenina (300 ml) //seler, śmietana//; II Ziemniaki (100 g), bryzol drobiowy (100 g) //jaja//, mizeria (200 ml) //śmietana//; III Jabłko. |
CZWARTEK |
---------- |
PIĄTEK |
---------- |
Artykuły spożywcze używane do sporządzania posiłków zawierają produkty i substancje powodujące alergie, reakcje nietolerancji są wyszczególnione //...//