PONIEDZIAŁEK |
---------- |
WTOREK |
---------- |
ŚRODA |
Obiad I Biały barszcz z ziemniakami, warzywami i porcją kiełbasy (300 ml) II Pasztecik wielozairnisty z pieczarkami (1 szt.), sok jabłkowy (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa owocowa z makronem (300 ml) //śmietana//; II Ziemniaki (150 g), kotlet mielony (100 g), //jaja//, mizeria (200 ml) //śmietana//; |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z ryżem, warzywami i zieleniną (300 ml) //seler, śmietana// II Placuszki wieloziarniste z sosem pieczrkowo - pomidorowym (1 szt.), sok "Kubuś". |
Artykuły spożywcze używane do sporządzania posiłków zawierają produkty i substancje powodujące alergie, reakcje nietolerancji są wyszczególnione //...//