PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Krupnik z ziemniakami, warzywami i zieleniną (300 ml) //seler//; II Naleśniki z serem (130 g), //mleko, jaja, ser//, |
WTOREK |
Obiad I Zupa fasolowa z ziemniakami, warzywami i zieleniną (300 ml) //seler//; II Kasza z pulpetem w sosie pieczarkowym (250g) //zboże//, sałatka z ogórka |
ŚRODA |
Obiad I Zupa kalfiorowa z ziemniakami i z zieleniną (300 ml) //seler, śmietana//; II Ryż (00 g), filet w warzywach (100 g), //seler//, sok naturalny jabłkowy (200 ml), |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem, warzywami i zieleniną (300 ml)//seler, śmietana//; II Ziemniaki z koperkiem, (100 g), bryzol (100 g) //jaja//, marchwka z jabłkiem (100 g), |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem, warzywami i zielenina (300 ml), //seler, śmietana//; II Makaron (100 g), gulasz z wołowiny (100 g), ogórek kwaszony (1 szt.), |
Artykuły spożywcze używane do sporządzania posiłków zawierają produkty i substancje powodujące alergie, reakcje nietolerancji są wyszczególnione //...//