Szkoła Podstawowa im. św. Jadwigi Królowej Polski w Witoni

99-335 Witonia

ul. Szkolna 4

tel. 24 356 40 19

https://www.facebook.com/spwitonia

spwitonia@poczta.onet.pl

Statystyki

  • Odwiedziło nas: 2475832
  • Do końca roku: 225 dni
  • Do wakacji: 32 dni
1

Kartka z kalendarza

Kontakt

Szkoła Podstawowa w Witoni

ul. Szkolna 4

tel/fax 24 356 40 19

E-mail: spwitonia@poczta.onet.pl

Jadłospis - 01.02. - 05.02.2016 r.

PONIEDZIAŁEK

Obiad I Krupnik z ziemniakami, warzywami i zieleniną (300 ml) //seler//;

          II Naleśniki z serem (130 g), //mleko, jaja, ser//,
             sok naturalny jabłkowo - porzeczkowy (200 ml);

WTOREK

Obiad I Zupa fasolowa z ziemniakami, warzywami i zieleniną (300 ml) //seler//;

          II Kasza z pulpetem w sosie pieczarkowym (250g) //zboże//, sałatka z ogórka
             kwaszonego, cebulki i papryki (100 g), sok naturalny gruszkowy (200 ml);

ŚRODA

Obiad I Zupa kalfiorowa z ziemniakami i z zieleniną (300 ml) //seler, śmietana//;

         II Ryż (00 g), filet w warzywach (100 g), //seler//, sok  naturalny jabłkowy (200 ml),
            pomidorek koktailowy;

CZWARTEK

Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem, warzywami i zieleniną (300 ml)//seler, śmietana//;

         II Ziemniaki z koperkiem, (100 g), bryzol (100 g) //jaja//, marchwka z jabłkiem (100 g),
            kompot ze śliwką (200 ml);

PIĄTEK

Obiad I Zupa brokułowa z ryżem, warzywami i zielenina (300 ml), //seler, śmietana//;

         II Makaron (100 g), gulasz z wołowiny (100 g), ogórek kwaszony (1 szt.),
            kompot ( 200 ml); jabłko (1 szt.).

Artykuły spożywcze używane do sporządzania posiłków zawierają produkty i substancje powodujące alergie, reakcje nietolerancji są wyszczególnione //...//