PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z ziemniakami, porcją kiełbasy i warzywami (300 ml) //seler//, II Pierogi z serem (200 g) //jaja, zboże//, kompot z wiśniami (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Ryżanka z zieleniną (300 ml) //seler//, II Fasolka po bretońsku (200 g), chleb wieloziarnisty, herbata; III Owoc - jabłko |
ŚRODA |
Obiad -------------- |
CZWARTEK |
Obiad I Krupnik z zieleniną i ziemniakami (300 ml) //seler//, II Ziemiaki z koperkiem (200 g), kotlet mielony (100 g), //jaja, zboże//, |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami i warzywami (300 ml) //seler//, II Naleśniki z serem (200 g) //jaja, zboże//, kompot z wiśniami (200 ml); III Batonik zbożowy z owocami (1 szt.) |
Artykuły spożywcze używane do sporządzania posiłków zawierają produkty i substancje powodujące alergie, reakcje nietolerancji są podkreślone