PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami i koperkiem (300 ml) // (seler) III Marchewka |
WTOREK |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem i natką pietruszki (300 ml) // (śmietana, seler, zboże) II Ziemniaki (200 g), kotlet mielony (100 g) // (jaja), |
ŚRODA |
Obiad I Zupa fasolowa z ziemniakami i warzywami (300 ml) // (seler) II Spaghetti z pieczarkami i mięsem w sosie pomidorowym (250 g) // (zboże), |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną (300 ml) // (seler, śmietana) II Ziemniaki z koperkiem (100 g), karczek pieczony lub schab pieczony (100 g), |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa pieczarkowa z kaszą i warzywami (300 ml) // (seler, śmietana) II Krokiety z serem (100 g) // (jaja, zboże), kompot ze śliwkami (200 ml), pomidorek. |
Artykuły spożywcze używane do sporządzania posiłków zawierają produkty i substancje powodujące alergie, reakcje nietolerancji są podkreślone