PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z białej kapusty ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml); II Naleśniki z serem (200g), kompot (200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa pieczarkowa z kaszą i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), bryzol (100 g), warzywa z wody (100 g), kompot (200 ml); III Owoc - jabłko; |
ŚRODA |
Obiad I Rosół z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), potrawka drobiowa (100 g), marchewka z groszkiem (100 g), sok jabłkowy (200 ml); |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Kasza (100 g), ala'gołąbek (100 g), kompot (200 ml); III Owoc - mandarynka; |
PIĄTEK |
Obiad I Ryżanka z zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (200 g), ryba pieczona ((100 g), surówka z kiszonej kapsuty i jabłka (100 g), sok jabłkowy (200 ml). |