PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Kapuśniak z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml); II Manna z sokiem (200 g); III Jogurt owocowy (1 szt.) |
WTOREK |
Obiad I Zupa jarzynowa z manną i zieleniną (400 ml); II Kluski śląskie (100 g), gulasz wieprzowy (100 g), ogórek (1 szt.), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa grochowa z ziemniakami i kiełbasą (400 ml); II Makaron z serem i masłem (200 g), kompot (200 ml); III Musli owocowe (1 szt.) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z zmakaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), żeberko (150 g), surówka z czerwonej kapusty (100 g), |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Ryż (100 g), filet drobiowy w warzywach (130 g), kompot (200 ml). |