PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Zupa kalafiorowa z ziemniakami i zieleniną (400 ml); II Kluski leniwe z masłem (130 g), kompot (200 ml); III "Chrupiące jabłuszko" (1 szt.); |
WTOREK |
Obiad I Zupa ogórkowa z ziemniakami (400 ml); II Ryż (100 g), schab pieczony (100g) surówka z czerwonej kapusty (100 g), kompot (200 ml); |
ŚRODA |
Obiad I Zupa pieczarkowa z kaszą i warzywami (400 ml); II Ziemniaki (100g), brynzol drobiowy (100 g), sałata z jogurtem, kompot (200 ml); III Jogurt owocowy (1 szt.) |
CZWARTEK |
Obiad I Rosół drobiowy z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), potrawka drobiowa (100 g), warzyw z wody (100 g), |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa ppomidorowa z ryżem i zieleniną( 400 ml); II Ziemniaki (100 g), paluszki rybne (100 g), surówka z kwaszonej kapusty (100 g), |