PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Barszcz biały z ziemniakami i kiełbasą (400 ml), chleb; II Pierogi z owocami /jabłko + brzoskwinia/ (130 g), kompot(200 ml); |
WTOREK |
Obiad I Zupa buraczkowa z ziemniakami (400 ml); II Ryż (100 g), sos z mięsem drobiowym i warzywami (100 g), kompot (200 ml); III Jogurt owocowy (1 szt.) |
ŚRODA |
Obiad I Ryżanka z warzywami (400 ml); II Ziemniaki (200g), kotlet mielony (100 g), burazek z jabłkiem (100 g), |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa grochowa z ziemniakami i kiełbasą (400 ml); II Placuszki z jabłkiem (240 g), kompot (200 ml); III Serek (1 szt.) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ryba smażona (100 g), ziemniaki (200 g), fasolka szparagowa (100 g), |