PONIEDZIAŁEK |
Obiad I Biały barszcz z ziemniakami i porcją kiełbasy (400 ml); II Pierogi ze szpinakiem i żółtym serem (100 g), sok (200 ml); III Owoc - banan (1 szt.); |
WTOREK |
Obiad I Zupa pomidorowa z makaronem i zieleniną (400 ml); II Ryż (100 g), schab pieczony (100 g), warzywa z wody (kalafior, marchewka mini, |
ŚRODA |
Obiad I Zupa fasolowa z ziemniakami (400 ml); II Kasza (100 g), gulasz wieprzowy (130 g), surówka z porów, jabłka III Owoc - mandarynka (1 szt.) |
CZWARTEK |
Obiad I Zupa jarzynowa z ziemniakami i mięsem (400 ml); II Spaghetti z mięsem, warzywami i sosem pomidorowym (250 g), kompot (200 ml); III Owoc - gruszka (1 szt.) |
PIĄTEK |
Obiad I Zupa brokułowa z ryżem i zieleniną (400 ml); II Ziemniaki (100 g), paluszki rybne (100 g), surówka z kapusty kwaszonej |